111 recepten voor konijn. Anne Vernon. De Schorpioen, Brussel, 1976. 127p.
Deltas beste kookboek voor gevogelte, wild en konijn. Onder redactieleiding van Giulana Bonomo. Oorspronkelijke titel: La buona cucina Curcio. Deltas, Aartselaar-Harderwijk, 1980. 68p.
Gerechten met konijn. René Christ. C. de Vries-Brouwers, Antwerpen-Rotterdam, 1994. 80p.
Koken met Bugs Bunny & Co. Nederlandse bewerking; Rob van Aert. Warner Bros, 2003. 71p
Konijn 't jaar rond een festijn. Nationale Dienst voor Afzet van Land- en Tuinbouwprodukten (N.D.A.L.T.P.), Brussel. 61p.
Onderweg met 't Oud Konijntje, 80 recepten, wijn- en serveertips van de familie Desmedt, Book & Media Publishing, Deurne, 141p.
Proefkonijn, restaurants ontdekken. Agnes Goyvaerts. Standaard Uitgeverij, Antwerpen, 1997. 185p
Recepten voor schapen- lams- en paardenvleesch en konijnen, bereid met boter, mélange, vet of margarine, door Koba M.J. Catenius-Van der Meijden, J. Vlieger, Amsterdam, 1919, 48p.
The last Waltz, de beste konijnenrecepten, Jose Coppes en Arjen Woudenberg, De Jonge Hond, uitgeverij sinds 2007, Harderwijk, 2008, 93p.
Zweedse wereldreizigster zoekt proefkonijnen om haar creaties te testen (niet-nieuwsgierigen hoeven niet te reageren), Viveka Sandklef, oorspronkelijke titel: JF suédoise ayant fait le tour du monde cherche cobayes pour gouter ses inventions, Rebo International b.v., Lisse, 2007, 160p.