Leveringsvoorwaarden

Algemeen

Konijnenboek.be geeft een overzicht van de papieren konijnen- en hazenboeken die tussen pakweg 1920 en 2020 in de Nederlandse taal zijn verschenen.

Konijnenboek.be is geen winkel of bedrijf, maar vooral het overzicht van een verzameling en tevens een oefening in het opzetten van een website. Slechts een zeer klein deel - de dubbele -  is te koop, herkenbaar aan de verkoopprijs. De geleverde druk kan dan ook afwijken van de afgebeelde druk; eventuele vragen of opmerkingen kunt bij uw bestelling vermelden.

Aanvulingen

Eventueel ontbrekende boeken die een interessante aanvulling kunnen betekenen, kunnen gemeld of aangeboden worden. Gebruik hiertoe het contactformulier.

Bestelling

Bestellingen geschieden geheel vrijblijvend. Pas na betaling is sprake van een koopovereenkomst.

Indien geen prijs is vermeld is het boek niet te koop.

Betaling

Betaling kan geschieden middels bankoverschrijving. Gezien het kleinschalige karakter van Konijnenboek.be worden andere betaalmethoden niet ondersteund.

Gelieve bij de betaling het kenmerk en datum van de bestelling op te geven.

Verzending

Bestellingen worden verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Verzendwijze

Verzending gebeurt naar uw adres met  BPost of PostNL.

Annulering en retour

De koper heeft het recht van retour tot uiterlijk 14 dagen na bestelling, ook al wordt strict juridisch gezien zaken gedaan tussen particulieren. Een mailtje naar info@konijnenboek.be volstaat. De kosten van retourzending zijn voor koper.

Privacy

Voor een juiste werking van de website worden cookies geplaatst. Cookies die niet essentieel zijn voor het functioneren van de website worden niet geplaatst.

 Er volgen geen mailings. Klantgegevens blijven binnen konijnenboek.be en worden na enige tijd verwijderd.